Kb. hány bugyitok van?
Figyelt kérdés
20-25 db nagyon soknak számít?2024. jan. 13. 11:40
2/11 anonim válasza:
Most nem sok.Vagy 30 normális és 15 otthoni.
3/11 anonim válasza:
25 nem sok, szerintem nekem több van, bár ritkán látom az összeset egy kupacban, mert a szennyesben meg a szárítón is minding van pár.
10-15 menstruálós fekete pamut
20-25 hétköznapi
4-5 szexibb
4/11 anonim válasza:
Nekem még több is van szerintem, de fogalmam nincs mennyi
5/11 anonim válasza:
Max 15 amit hordok is, van még pár amiket sosem, csak foglalják a helyet
7/11 Metionin válasza:
30 körül, kb. 3 félét tartok olyan 10-10 db-ot, sima otthonit, varrás nélkülit és csipkéset. Most készülök cserélni elég sokat, mert kinyúltak vagy bomlanak.
9/11 anonim válasza:
Szerintem olyan 30-40. Ebben benne van a menstruációs, a szexibb, a normális, és amit már ki kellene dobjak, és minden héten megbeszélem magammal, hogy ki fogom dobni, de aztán mindig elfelejtem.
10/11 A kérdező kommentje:
Köszi.
Akkor megnyugodtam, hogy nem én vagyok ilyen bugyi-mániás. :) Én is sajnálom őket kidobni. Azokat is, amiket nem is hordok. Venni viszont mindig érzek késztetést egy-egy darabra, pedig tulajdonképpen van egy csomó, nem lenne rá feltétlenül szükségem. De akkor más is van ezzel így... :)
2024. jan. 14. 07:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!