Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Térdcsizmák még divatosak?

Térdcsizmák még divatosak?

Figyelt kérdés
Senkit nem látok már ilyenben.
2024. jan. 12. 18:24
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Mármint idén senkit nem látok hosszú csizmában. Lehet benéztem és rövidebbet kellett volna vennem.
2024. jan. 12. 20:50
 2/16 anonim ***** válasza:
Divatosak, én látok sok ilyet.
2024. jan. 12. 21:08
 3/16 A kérdező kommentje:
Komolyan? Mert én teljesen kétségbeestem, hogy senkin nem látok hosszút és visszaküldöm.
2024. jan. 12. 21:31
 4/16 anonim ***** válasza:
Nem érdemes visszaküldeni, egész jók.
2024. jan. 12. 21:34
 5/16 anonim ***** válasza:
Rövidebbet? Én még mindig egy csomó térd felettit is látok. Teljesen jó vagy. A hossz amúgy is csak 1 tényező.
2024. jan. 13. 00:48
 6/16 A kérdező kommentje:
Az enyém sem ér térd felettig. Csak itt szinte mindenki rövidet hord, ezért gondolkodom, hogy ezt senki nem fogja felvenni.
2024. jan. 13. 08:27
 7/16 anonim ***** válasza:

:)

Ha tetszik,jól néz ki,akkor hordjad:)

Lehet,hogy a környezetedben újra divatot/stílust fox teremteni vele. :)

Amúgy én nemtom,mennyire divatos,de őszintén, nem is érdekel. :) Én pl azt hordok, ami tetszik a boltból,nem szoktam másokhoz igazítani a stílusomat. Sőt, másokat se szoktam nézni sose,hogy mi van rajta. :)

2024. jan. 13. 14:50
 8/16 A kérdező kommentje:
Idén ezeket a chelsea csizmákat látom, de szerintem azok inkábn enyhébb időben valók. Amúgy van egy kb. 6-7 évvel ezelőtti hosszabb csizmám, az is jó állapotban van, alig hordtam. Lehet nem kell nekem mégegy.
2024. jan. 13. 18:26
 9/16 A kérdező kommentje:
De amúgy én tényleg senkin nem látok és ahhoz meg nagyon drága volt, hogy ne használjam és lehet inkább visszaküldöm.
2024. jan. 13. 18:30
 10/16 anonim ***** válasza:
Mert? Most akkor nem tetszik? Vagy nem volt kényelmes, vagy nem elég meleg, vagy nem_gumis a talpa? Vagy beázik? Megváltozott az ízlésed ilyen rövid idő alatt, amíg kihozták?Vagy sose volt, és mindig a divat határozott meg?
2024. jan. 13. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!