Szerintetek hordhatok csak úgy nyakkendőt hétköznapi kiegészítőként?
Szal egy ideje megtetszettek a nyakkendők, nemtom, sztem olyan érdekesek meg minden, főleg az egyszínűeket szeretem, vagy a vmi viccesebb mintázatúakat. Szerintetek, ha csak így simán hétköznap egyszerűen kötnék magamra egyet egy inghez, az milyen? Senkin sem láttam még, pedig én szeretnék így öltözni, csak nem merek mert félek, hogy gáz. Eddig mindig, ha volt alkalmam rá, hogy vmi ünnepi cuccra menjek, akkor ált mindig magamra aggattam egyet. És még azt kérdezném, hogy milyen inghez megy jól? Szal pl csak egyszínű feketéhez vagy más, esetleg élénkebb színű inghez, vagy nem egyszínű hanem egyéb ingekhez mehet jól?
f20
Hordhatsz, már 100 éve divat, mert a férfiak amúgy is konzervatívak, szóval teljesen elfogadott.
Az más kérdés, h szerintem ez az egész nyakkendő dolog sokkal abszurdabb és viccesebb az összes női divatnál, tudom, hogy megszoktuk, meg társadalmilag elfogadott, de ha félretsezem ezt, akkor mindig nevetnem kell rajta, hogy milyen vicces, hogy négyszöget kötnek a nyakukba. Szóval ha pasi lennék én tuti soha nem kötnék soha, elegáns ruhához se...
A régi típusú nyakkendőt, ami még tényleg kendő volt, a 19sz-ban és előtte, azt jobban szeretem, de olyat meg senki nem hord...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!