Nőkènt fèrfi farmerdzsekit hordani?
Ciki lenne nőként fèrfi farmerdzsekit hordani? Nagyon èszrevehető a fèrfi ès női dzseki között a különbsèg?
Vettem kèt fèle fazonú Levi's dzsekit, meg egy wranglert. Mindegyiknek rövid volt a testhossza. Az ujjuk az mèg hosszú is, a testhossz viszont kb a köldökömig èr. Ha felemelem a kezemet, a mellemig felhúzódik a dzseki. Normál, relaxed fazonúnak voltak írva, nem cropped, mini fazonnak.
A fèrfi dzsekik gondolom normál hosszúak lehetnek, nem ilyen melltartó fazonok..de gondolom a váll hossz is jóval szèlesebb lehet, ugye?
Nem tudom merjek-e rendelni.
Nőiben is van normális hosszúságú, bár azok bővebbek is.
Szerintem egyébként nem lesz nagy különbség a női és férfi között. Általában mindkettő eléggé formátlan, ha nem szűkített. Kb. mint egy téglalap.
Csak a férfi méretek nagyobbak.
Ha valami nem jó, akkor úgyis vissza lehet küldeni.
Furcsa, nekem van legalább 3 db farmerdzsekim, női, nem márkásak, mégis teljesen jó a méretük, nem húzódik fel a mellemig, ha felemelem a kezemet.
Szerintem ciki nőként férfi ruhát hordani. Ha nem vagy márkab..zi, akkor keresgélj még a női részlegen. Nyugodj meg, fogsz találni olyat, ami neked kell, csak türelem.
Ha homo vagy, akkor minden további nélkül.
Ha nem, akkor inkább hanyagold.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!