Esküvőre megyek a nyáron, nem sűrűn járok lagziba, kicsit moletteb lány vagyok, van pár tetoválásom amit szeretnék eltakarni, láb, váll, tudnátok nekem küldeni tippeket. Maxi ruha, virág mintást szeretnék, jó választás lenne?
Figyelt kérdés
Lagzi, maxiruha, virágmintás2024. jan. 6. 15:36
1/3 anonim válasza:
Bocsi, de ezt így látatlanban nem tudom megmondani. Viszont mivel túlsúlyos vagy, pár fazon rögtön ki is esik.
Nem tudom hány kg vagy, de nyárig nagyon sokat lehet fogyni (normál körülmények között egészségesen, fenntarthatóan)
2/3 anonim válasza:
Egy nem átlátszó harisnya megoldja a lábproblémádat, az egyéb tetoválásokat meg olyan ruhával tudod eltakarni, ahol nincs kinn az adott testrészed.
Amíg nem írsz konkrétabbat, addig mást nem lehet mondani.
A molett alakhoz azonban általában nem szerencsés a virágmintás anyag, mert attól jóval kövérebbnek tünsz. A maxiruha meg csak akkor lehet elönyös, ha hosszú lábad van, egyébként összenyom.
Itt vannak esküvöi ruhák moletteknek, nézd végig öket:
3/3 A kérdező kommentje:
172 cm magas vagyok és 75 kg. Nagy mellek, széles váll, elég magas vagyok.Virágmintásra gondoltam mivel nyári esküvő lessz. Harisnya kizárt.
2024. jan. 7. 10:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!