A nők miért szeretnek magassarkút hordani?
Figyelt kérdés
Kb olyannak képzelem el a benne járást, mintha folyamatosan lábujjhegyen járna az ember.
Külső szemmel nagyon nem néz ki kényelmesnek.
Meg némelyiknek olyan vékony a sarka, ami nem biztosít stabil alátámasztást.
Akkor miért olyan közkedvelt?
jan. 6. 12:50
1/11 anonim válasza:
Mert mutatós, nőies, jól néz ki, vagány
2/11 anonim válasza:
Én mondjuk utálom, mert magas vagyok és nem is tudok szépen járni ilyesmiben, de ha mondjuk kisebb lennék 10 centivel, biztos meg akarnám tanulni a normális viselését. Egyszerűen az egész öltözetet nőiesebbé és kecsesebbé teszi egy szép magassarkú.
4/11 anonim válasza:
A női megjelenésben sok más tényező is jelen szokott lenni ami nem a praktikáról szól, például smink, hosszú haj, ékszerek, szűk cuccok. Azért szeretik mert valóban kecsesebb megjelenést tud kölcsönözni. Dögös vagy éppen nagyon elegáns. Vagány is tud lenni, valóban. Önbizalmat adnak ezek a dolgok, ezzel teljesen átírva egy nő mindennapjait. Én is szeretem, nem érdekel hogy néha fáj. Jobban érzem magam benne és a környezetem is máshogy áll hozzám mikor abban vagyok. Udvariasabbak..
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
jan. 6. 15:25
6/11 anonim válasza:
Felszínesek, ribik hordják. Akik szeretik, ha nyalják a picsájukat.
8/11 anonim válasza:
Sajnos úgy látom, hogy nem szeretik. A ronda tornacipő megy mindenhez.
9/11 anonim válasza:
Én pl. azért mert nekem kényelmes. És nem a kinézete miatt, hanem azért mert jól esik benne a járás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!