Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Bőr térdig érő csizmáért...

Bőr térdig érő csizmáért tényleg sok a 40ezer?

Figyelt kérdés

Mindegy, ha nem tetszik, majd visszaküldöm.

Tényleg nem divat már? Akciós volt így is drága.

2024. jan. 3. 22:04
 1/9 A kérdező kommentje:

Amúgy nektek tetszik? Anyám leszólt érte, hogy megvettem magamnak. Rövidet akartam, de azokból sehol nem találtam akkorát, ami tetszene és lenne belőle. Boltokat is feljártam. UGG jellegű csizmát sem engedett venni soha.

[link]

2024. jan. 3. 22:27
 2/9 A kérdező kommentje:
Kicsit bánt már.
2024. jan. 3. 22:37
 3/9 anonim ***** válasza:
94%
Nem drága, nekem tetszik is, szerintem ez egy divaton kívüli darab, aki szereti a csizmát, mindig fel fogja venni.
2024. jan. 3. 22:49
 4/9 anonim ***** válasza:
32%
Nekem nem tetszik, plusz sosem adnék ki ennyi pénzt egy lábbelire.
2024. jan. 3. 23:14
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszik. Ha erdekel a divat akkor mostanaban a terdcsizmak tenyleg nem divatosak. De ha neked eleg keleg, nem azik be es kenyelmes akkor rendben van az a 40 ezer. Normalis cipot ugyse kapsz mar 30 alatt ami minosegi
2024. jan. 3. 23:25
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmi gond nincs ezzel a csizmával. Ez egy klasszikus darab. Ár-érték arányban pedig teljesen rendben van a 40, mai árak mellett még olcsónak is mondható térdcsizmához képest. És nem kevés ideig fogod hordani, hogyha vigyázol rá. Szerintem jól választottál.
2024. jan. 4. 00:32
 7/9 anonim ***** válasza:
21%
Csúnya
2024. jan. 4. 06:21
 8/9 A kérdező kommentje:
Szerinted miért az?
2024. jan. 4. 13:57
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Örök darab és a gyártója is jó nevű.Szinte majdnem mindennel hordható.
2024. jan. 4. 19:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!