Hordanátok bundát használt boltból?
Kaptam a bundát, nehéz elképzelni, hogy ez tényleg használtan került hozzám, de elég gazdag környéken van a bolt, ah egyetlen etikai ellenvetésem, hogy egy ilyen meleg kabát miért nem egy rászorulóhoz került, mert ez egy valamilyen karitatív szervezet. De most már megkaptam, végre van egy igazán meleg, hosszú kabátom, és nem kell másikat vennem. Így tulajdonképpen hasznos, sokkal tartósabb, mint egy műanyag pufikabát. Igazából attól félek, hogy valaki beszél, és ugyanezt nem lesz időm elmagyarázni nekem. Tudom, mit érdekel ez, de érdekel, évekig én is úgy voltam vele, hívj a szőrme állatkínzás. Most se vennék magamnak (bár azt olvastam, hogy bizonyos módon előállítva környezetbarátabb, de nyilván nem tudok semmit erről a bundáról)
Ránézésre amúgy talán nem látszik rajta, hogy szőrme, mert valami erre a célra tenyésztett magyar juhfajtából származik, nem néz ki tipikus szőrmének.
SOHA SEMMIFÉLE bundát nem hordanék!
Eredetit nem, mert ezért állatokat megölni elég negatív ötlet, föleg, mert a mai fejlettségi szinten szükségtelen állatböröket viselni, a nem-eredetit meg azért nem, mert egyrészt utálok mindenféle utánzatot, másrészt meg szerintem mindenféle bunda mondenkin rondán néz ki.
Azt hittem, hogy a higiéniai szempontokról szól majd a kérdés, mert a bőrt/szőrmét nem lehet bedobni a gépbe 60 fokon.
Sokmindent hordok használt boltból. Ha az ízlésemnek megfelelne a szőrme, hordanám azt is, ha ki lehet tisztíttatni úgy, hogy ne legyen turkálószaga.
Igen, de a gyapjúért nem ölik meg az állatot.
Egyébként szerintem ki lett tosztítva, mert semennyire sincs turiszaga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!