Hülyén érzem magam szoknyában, vannak ezzel más nők is így?
Egyrészt picit úgy érzem magam, mintha egy szoknyás fiú lennék, másrészt úgy, mintha "lehúzna", fáradttá tenné a megjelenésemet. Csak térd fölötti szoknyáim vannak. A hosszabb szoknyák extrém módon fokozzák ezt a hatást és teljesen idegennek érzem őket magamtól, szóval olyanokat nem is veszek.
Az alkatomról annyit, hogy átlag magas és átlag súlyú, inkább vékony alkatú vagyok, nagyon kis mellekkel és nagyobb, de arányos fenékkel.
Én alkalmakra is mindig ilyen nadrágot viselek szoknya helyett
és folyton megkapom, hogy milyen már, hogy még alkalomra se tudok nőnek öltözni... De nem érdekel, én így érzem jól magam és kész. :)
13# ilyesmim nekem is van :D
Van egy fekete ruhám, ha tényleg nagyon bekattanok és szoknyát akarok húzni, azt veszem fel. Egyszer egy kollégám rám kiáltott, hogy "Vannak lábai!!" 😂
Utolsó: hordjad nyugodtan, ha neked jó, de igenis sokunknak nem kényelmes és végképp nem természetes.
Régen, gyerekkoromban kis túlzással az összes nö szoknyában járt télen is. 44 vagyok, és nem faluban, hanem Miskolcon. Igaz, nem a fiatalabbak, hanem anyám korabeliektöl felfelé.
Mikor én 10 voltam, anyám 31. Az ö korosztálya volt kb. a vízválasztó. Azok a nök kb. fele-fele arányban hordtak nadrágot vagy szoknyât. A töle idösebbek inkább szoknyát hordtak, a töle fiatalabbak már inkább nadrágot.
Ez megszokás kérdése meg a környezetünktöl is függ is mit látunk. Ha szoknyás nöket látsz, az a természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!