Milyen szexualizált női ruhák vannak? Vannak egyáltalán?
A tapadós naci, amit szinte beszív a segglyukuk. Direkt olyan a szabása hogy össze van ráncolva.
Átlátszó, vèkony leggings
Puncit èppen hogy takaró szoknyák/ruhák..főleg teltebb nőkön. (veszèlyesebb hogy villantanak) lidlben mindig ilyenben hajolgatnak a ciguk a zöldsèg rèszen. Mindent is látni.
A "bicónaci" szerintem is. Utcán nyilván nem megyek oda senkihez megjegyzéseket tenni, mert nem vagyok kretén.
Amúgy még necc harisnya jut eszembe.
Néhány öltözködési elem, ami nekem nagyon megmozgatja a fantáziámat:
- miniszoknya, miniruha -- olyan hossz, amiben lehajolni már nem ajánlatos popsivillantás nélkül
- ruha, szoknya alja felsliccelve
- szabadon hagyott hát, váll, lapocka.
- mély dekoltázs, kipakolt mellek
- testre simuló, alakot hangsúlyozó szabás
- tűsarkú -- vagy mezítláb
- fehérnemű nélkül
(egy formás lányon) Szerintem az ilyen leggings nagyon sokat mutat mert kiemeli a testet a tapadós anyaga miatt, és ez szintén a topra, és együtt a kettő háát.. nagyon vonza a férfiak tekintetét :D
De ha valaki így érzi jól magát. Engem nem fog zavarni.
"nem zavar vagy bosszant, sőt."
Ha téged nem is, de itt egy pár embert olvasva igen. Nem értem, miért lenne közönséges, ez is ugyanolyan ruhadarab, mint egy farmer, egy szoknya, egy szabadidőruha stb. Minden szempontból betölti ruhadarabnak szánt funkcióját. De akkor nem is neked szólt a megjegyzésem, hanem azoknak, akik súlyosan meg tudnak ilyen dolgokon botránkozni, mintha isten tudja milyen szentségtörést követnénk el 2023-ban.
"nagyon vonza a férfiak tekintetét"
Nem igazán foglalkoztat, ha tetszik, nézzék, ha nem tetszik, ne nézzék. Én a kényelmessége miatt szeretem viselni. Hogy másnak tetszik-e vagy sem, az nekem teljesen mindegy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!