Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen szexualizált női ruhák...

Milyen szexualizált női ruhák vannak? Vannak egyáltalán?

Figyelt kérdés
Melyikre mondanád azt, hogy már ribis?
2023. dec. 21. 17:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
46%
Nekem ezek a bevágós,feszülős nadrágok már kicsit ribisek,de a viselőtől függ a ribiség.Ízlésesen is lehet kombinálni ruhákat.
2023. dec. 21. 19:31
 2/11 anonim ***** válasza:
73%
1-es nyáron én is szeretem hordani a fényes tapadós bicónacit, sportoláshoz és utcai viseletnek is. Sokan hordjuk lányok, akkor mind ribik lennénk? Mindenesetre az utcán nem kapunk rá negatív megjegyzéseket, csak itt látatlanul ilyen nagy a szájuk némelyeknek
2023. dec. 21. 19:58
 3/11 anonim ***** válasza:
84%

A tapadós naci, amit szinte beszív a segglyukuk. Direkt olyan a szabása hogy össze van ráncolva.

Átlátszó, vèkony leggings

Puncit èppen hogy takaró szoknyák/ruhák..főleg teltebb nőkön. (veszèlyesebb hogy villantanak) lidlben mindig ilyenben hajolgatnak a ciguk a zöldsèg rèszen. Mindent is látni.

2023. dec. 21. 20:11
 4/11 anonim ***** válasza:
33%

A "bicónaci" szerintem is. Utcán nyilván nem megyek oda senkihez megjegyzéseket tenni, mert nem vagyok kretén.

Amúgy még necc harisnya jut eszembe.

2023. dec. 21. 20:30
 5/11 anonim ***** válasza:
85%
A 2-es vagyok, én csak azért hordom a bicist mert kényelmes, nem tudom hogy szexi lenne-e, de nem is különösebben érdekel, hogy annak tartják, nekem csak az számít hogy jól érzem magam benne
2023. dec. 21. 21:37
 6/11 anonim ***** válasza:
46%

Néhány öltözködési elem, ami nekem nagyon megmozgatja a fantáziámat:

- miniszoknya, miniruha -- olyan hossz, amiben lehajolni már nem ajánlatos popsivillantás nélkül

- ruha, szoknya alja felsliccelve

- szabadon hagyott hát, váll, lapocka.

- mély dekoltázs, kipakolt mellek

- testre simuló, alakot hangsúlyozó szabás

- tűsarkú -- vagy mezítláb

- fehérnemű nélkül

[link]

2023. dec. 22. 01:43
 7/11 anonim ***** válasza:
66%
Még mindig a 2-es vagyok, és nyáron továbbra is fogom, fogjuk hordani a biciklist, az, hogy néhány ultraortodox, őskőkorszaki "gondolkodónak" ez nem tetszik, hát úgy jártatok. Önkéntes erkölcsrendészet 2023-ban, ez aztán igen. Nekem sem tetszik sok minden, de eszem ágában sem lenne megjegyzést tenni rá, vagy magamat ezzel bosszantani, ha a másik ember úgy érzi jól magát. Attól, hogy személy szerint neked nem tetszik, az még nem jelenti azt, hogy a teljes lakosságnak sem, az csak a te véleményed. Egyébként pedig foglalkozzon mindenki saját magával, a másikat meg hagyjuk élni ahogy neki tetszik. Amúgy felvilágosíthatna valaki hozzáértő szakember, hogy ez a tapadós, testhez simuló gatyesz (amihez felülre topot veszek fel általában, istenem, ez is micsoda fertő!) mitől rombolja ennyire a közerkölcsöket 2023-ban? Nem 1923-ban, nem azt az évet írjuk!
2023. dec. 22. 07:42
 8/11 A kérdező kommentje:

(egy formás lányon) Szerintem az ilyen leggings nagyon sokat mutat mert kiemeli a testet a tapadós anyaga miatt, és ez szintén a topra, és együtt a kettő háát.. nagyon vonza a férfiak tekintetét :D

De ha valaki így érzi jól magát. Engem nem fog zavarni.

2023. dec. 22. 07:52
 9/11 anonim ***** válasza:
35%
Jóvan kettes hordjad és nyugodj le, itt csak te bosszankodsz. Attól hogy szerintem ribis, még nem zavar vagy bosszant, sőt. Hordják csak minél többen. Akiknek jó a feneke.
2023. dec. 22. 09:27
 10/11 anonim ***** válasza:
80%

"nem zavar vagy bosszant, sőt."

Ha téged nem is, de itt egy pár embert olvasva igen. Nem értem, miért lenne közönséges, ez is ugyanolyan ruhadarab, mint egy farmer, egy szoknya, egy szabadidőruha stb. Minden szempontból betölti ruhadarabnak szánt funkcióját. De akkor nem is neked szólt a megjegyzésem, hanem azoknak, akik súlyosan meg tudnak ilyen dolgokon botránkozni, mintha isten tudja milyen szentségtörést követnénk el 2023-ban.

"nagyon vonza a férfiak tekintetét"

Nem igazán foglalkoztat, ha tetszik, nézzék, ha nem tetszik, ne nézzék. Én a kényelmessége miatt szeretem viselni. Hogy másnak tetszik-e vagy sem, az nekem teljesen mindegy.

2023. dec. 22. 10:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!