Meddig lesz velünk ez a "szakadt trend"? És vajon lesznek még a ruhák ennél is bővebbek?
És miért ebbe az irányba terelgetik az embereket? Vagy csak az én benyomásom ez? "Ezt fogja majd mindenki viselni" meg "Ennél még nem láttál divatosabbat" stb. szalagcímek.
#10 Nem veszem komolyan, tudom hogy bulvárfogás, az a zavaró, hogy sokan ezt komolyan veszik és csak emiatt meg is veszik ezeket a cuccokat, még ha nem is tetszik, csak nem akarnak a sorból kilógni, ez nem tetszik, de azért vérkomolyan nem veszem.:D
Azzal egyetértek, hogy megfér egymás mellett pl. a skinny, baggy mindenféle nadrág, de amikor ismerősöm úgy jön oda, hogy: "Te még hordasz skinny farmert?:O Azt olvastam már egyáltalán nem divat és ciki" az azért elgondolkodtat, mennyire befolyásolhatóak az emberek és ezzel vissza is élnek.
"de amikor ismerősöm úgy jön oda, hogy: "Te még hordasz skinny farmert?:O Azt olvastam már egyáltalán nem divat és ciki" az azért elgondolkodtat, mennyire befolyásolhatóak az emberek és ezzel vissza is élnek."
Ezt most találtad ki.
#11 Jajj, persze.... Hol mondanak ilyet egymásnak az emberek, hogy, "Te még hordasz skinny farmert?:O Azt olvastam már egyáltalán nem divat és ciki" ?
Egy szappanoperában vagy egy tinivígjátékban. Ha nem szörnyülködünk veled együtt, akkor mindjárt azt is kitalálod, hogy megvert egy csapat lány a pláza vécéjében, mert skinny farmer volt rajtad. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!