Lányok, Nők? Van olyan aki kipróbálta már, vagy alkalmanként, esetleg sűrűn, álandóan c string tangát hord? Esetleg ilyen tipusú bikini alsót is próbálta, viselte valaki strandon, vagy fürdőbe? Aki igen, mondanátok róla vélemény, hogy milyen?
Figyelt kérdés
Az értelmes válaszokat előre is köszönöm!2023. dec. 20. 13:41
2/7 anonim válasza:
Szerintem nyilvános fürdőből kizavarják, akin ilyen van.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat. A képen láthatóak fehérneműk, elsősorban az ezzel kapcsolatos vélemények, tapasztalatok érdekelnének.
2023. dec. 23. 11:40
5/7 anonim válasza:
Próbáltam a párom vett ilyet.. De nem igazán tetszett..Mindig igazgatnom kellett mert elcsúszkált vagy le akart esni..Strandon viseltem de nem annyira praktikus mert a csúszdán volt hogy majdnem elhagytam..
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm 5-ös ez hasznos infó. ✅️
2023. dec. 23. 18:39
7/7 anonim válasza:
Nem probaltam, de strandra tuti nem vennek ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!