Lányok! Szerintetek szexi vagy vonzó ha egy srác/férfi inget visel elegánsan van öltözve vagy már kiment a divatból?
Figyelt kérdés
Volt egy cseszett jó kockás ingem 2 alkalommal az volt rajtam mikor össze jöttem egy lánnyal. Egyszer egy hb-ba egyszer egy koncerten, de azóta ha ingben vagyok és megszólítok egy lányt akkor negatív hatása van, de ha ilyen átlagos cuccban vagyok a buliban akkor nagyobb eséllyel ismerkedek meg egy lánnyal és lesz egy jó este. Erre valami magyarázat?2023. dec. 19. 14:53
1/27 anonim válasza:
Véleményem szerint a ruha önmagában senkit nem tesz vonzóvá.
3/27 anonim válasza:
Vegyél fel fekete vagy sötétszürke egyszínű inget farmerral, ha jól akarsz kinézni.
4/27 anonim válasza:
A magabiztosság vonzó. Azt viseld, amiben önmagad vagy.
5/27 anonim válasza:
Ha jól nézel ki, akkor ne vegyél fel semmit.
illetve ha nem nudistastrandra készülsz, akkor egy trikó boxerral is megfelelő lehet, akár még tárgyalásra is, ha úgy nézel ki
6/27 anonim válasza:
Ha ingben vagyok, bármelyik csajt felszedem. Neked ez bukta.
7/27 anonim válasza:
"Ha ingben vagyok, bármelyik csajt felszedem."
CSAK HISZED!
8/27 anonim válasza:
Az uncsim (fiú) mikor felveszi a ingjét sokkal vonzóbb.
F
9/27 A kérdező kommentje:
Én retro típus vagyok és a 60as 70es 80as évekre gondolok mikor mindenki jól kiöltözött a bulikba és csípték az inget meg a farmert a lányok.
2023. dec. 19. 21:01
10/27 A kérdező kommentje:
De köszi a válaszokat majd nézek egyszínű inget meg jaa igazad van, azt kell felvenni amiben önmagam vagyok és önbizalmam van köszi 😁 igaz is mert van egy sima vörös pólóm és szeptember elején elmentem BP-n az instant fogasba és péntek este smaroltam vagy 3 csajjal és másnap megint mentünk és akkor összej egy egyéjszakás is (és előtte ilyen nem volt) és rá 2 napra találkoztam újra a csajjal és azóta is beszélünk csak hát sajna a világ másik felén lakik
2023. dec. 19. 21:04
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!