Egy göndör hajú lánynak milyen kalap állna jól? (kép, többi lent)
Figyelt kérdés
Egy göndör hajú lánynak jól áll ilyen típusú kalap? [link] Csak nem ilyen hanem szürke vagy valamilyen egyszínűben. Szerintetek milyen színben ha jól áll?? Normális válaszokat várok, köszi.2010. okt. 21. 19:42
1/7 A kérdező kommentje:
És esetleg férfi kalap?
2010. okt. 21. 19:43
2/7 A kérdező kommentje:
Mármint lányok is hordhatnak férfi kalapot, mert valahol azt olvastam, hogy a lányok is hordhatják nőies kiegészítőkkel a férfi kalapot...
2010. okt. 21. 19:45
3/7 anonim válasza:
Pff.Hát nem is tudom...férfi kalap bocs de ennyierővel miért nem húzol mindjárt magadra egy boxert.komolyan annyi szép női kalap van!A fiú kalapokat hagyd meg a fiúknak!
Szerintem göndörhajhoz jól áll az ilyen kaliberű kalap!Csak kéne tudnom a hajszinedet hozzá!
De ha barna szinte mindegyik szín jó(sőt összes),kombináld ilyen színű felsővel vagy kiegészítővel és máris tuti a siker!a szőkénél is ugyanez csak mondjuk akkor ne legyen sötét zöld vagy narancssárga!
Remélem segítettem!:) :D
4/7 anonim válasza:
Első válaszoló:
jó az tény,hogy alakjukba és méretükbe nem térnek el a férfi és a női kalapok de akkor minek vennél férfit amikor a női kalapok sokkal szebbek,díszesebbek és többszínűek?!:)
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindkettőtöknek, igen segítettél, a hajam ilyen világos gesztenyebarna színű váll alá ér.Csak azért mondtam a férfi kalapot , mert azt hiszem a Bravo Girl-ben olvastam, hogy hogyan dobhatom fel a pasim ruháit, úgy hogy én hordjam őket.Köszi.Még jöhetnek.
2010. okt. 23. 13:30
6/7 A kérdező kommentje:
Tudnátok üzleteket ajánlani?
2010. okt. 23. 13:32
7/7 anonim válasza:
Bijou Bridgette-ben nagyon jók vannak meg a New Yorker-be...lényegébe szinte mindegyik ruházati és bizsu boltokban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!