Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért vág be nekem minden...

Miért vág be nekem minden nadrág? Tevepata-gond.

Figyelt kérdés

Egyszerűen hiába jók rám a nadrágok méretben, mindegyik bevág.

Nem kicsi a méret, nem húzom fel nyakamig, mégis bevág.

Munkahelyen gúnyolódnak rajtam emiatt, pedig arról nem tehetek, hogy húsos vagyok odalent...

Mit tehetnék?

20/Lű

2023. dec. 18. 09:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Na akkor ezen nincs mit agyalni, szard le őket. Tuti hogy irigység van a háttérben, mert akkor viselkednek így a nők egymással. Nem a tevepata a problémájuk, hanem az hogy te vagy a legjobb csaj a csapatban, és most kerestek rajtad valamit, amivel piszkálhatnak. Kerekedj felül rajtuk azzal, hogy nem veszed fel a gúnyolódásukat. A férfiak vajon miért nem gúnyolnak? Hát azért mert számukra kedves a látvány, nem pedig taszító, hiszen nincsen ebben semmi csúnya.

Inkább adjon önbizalmat a formás puncid, minthogy miatta érezd magad frusztráltnak. :)

2023. dec. 19. 13:50
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Ezért bírom az ittenieket. Ha valaki bunkó vagy perverz, egyből azt feltételezik hogy az illető csakis férfi/férfiak lehetnek.
2023. dec. 19. 18:13
 13/15 anonim válasza:
51%
Az alkattól is függ. Ha vékonyabb vagy akkor egyáltalán nem gáz sőt inkább szexi. Még ha kicsit vastagabb vagy talán beleférne. De ha már ducibb vagy akkor valamit próbálj meg csinálni vele mert a húsosabbakat még jobban gúnyolják eléggé bunkó módon...
2023. dec. 20. 03:16
 14/15 anonim ***** válasza:
46%

"húsos" domb. Érdemes varratni olyat, ahol az a rész (koldoktol) hosszabbra van szabva.

Vagy szoknya, esetleg férfi osztályon is egy próba.

2023. dec. 25. 19:11
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
En magamon annak tulajdonitom, hogy nagyon hosszu labam van, es valahogy a csipomelyseg mas. Barbie babahoz hasonlitanam, vekony vagyok, magasabban van a derekam, mert tul hosszu a combom. Nem tudom, hogy adodik ossze, nem az intim testreszemben van a hiba.
2023. dec. 26. 02:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!