Ez a ruha milyen ? ( mango )
És szerintetek milyen cipővel lehet hordani ?
Nagy a mellem úgyhogy melltartó nélkül lehetetlen a számomra,de hogy tudom megoldani hogy hátul ne legyen kint a melltartó?
Az átlátszó pontos melltartot és társait ne vedd fel mert undorító és igenytelen hatást fog kelteni.
Inkább ilyet nézz:
Köszönöm szépen.
Sajnos ilyesmit csak D meretig találtam.
80 G/E a meretem úgyhogy ha találnak is ilyen melltartót,nem hiszem hogy ténylegesen megtartaná a mellemet.
Valószínűleg jobb lenne lemondanom a hátul nyitott ruharol.
Az egyes válaszoló valaszara reagálva , tényleg kicsit átlátszónak tűnik,de azért háló ingnek nem mondanám. :-) de majd ha megjön, küldök egy képet . Valószínűleg vissza fogom küldeni .
Bocsi előre is ha megbántanálak, de ez a típusú ruha csak akkor mutat jól ha karcsú a derekad és szép a hátad.
Persze lehet hogy ilyen paraméterekkel rendelkezel és csak a melled nagy, de azért valljuk be ez elég ritka.
Ehhez ez vékony pántos szandál illik leginkább.
Esetleg olyan ruhat keress aminek vastagabb az anyaga, vagy varass bele melltartó kosarat ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!