Ciki a Guess póló?
A klasszik piros háromszöggel a közepén,fekete férfi póló
Nemrég vettem egyet mert nekem tetszik,de sokan szidják itt gyakorin hogy gáz. Szerintetek?
1.: A Gyakorin mindenki milliókat kereső IT-s, így itt GUCCI és D&G alatt nincs ruha, amit felvennének.
2.: Nem sértés, de te egy senki vagy. Ezért senkit nem érdekel a ruhád, órád, cipőd, kocsid,...
Ha tetszik, hordd. Bennem ellenérzést kelt minden nagy logós, nagyméretű márkanév-feliratos cucc, mert azt a benyomást kelti, mintha az adott személy azt reklámozná, hogy ő ennél nem adja alább, és részben sznob, részben villog, részben hülye márkabzi, akinek a 15 ezer forintos pólója ócskább, mint az én 5 ezresem, de a hülyéje fizetett egy felvasalt logóért. De ezt az ellenerzésemet próbálom elnyomni, mert tudom, hogy csomóan nem azért hordják, hanem csak nekik tényleg tetszik mondjuk az a póló. Mondjuk akin tetőtől talpig, minden ruhadarabon virít ugyanaz a márkanév 10 centis betűkkel (jellemzően cigó szokás), azt már nehéz lenne mentegetni.
Pedig egyébként nekem is van egynéhány márkás cuccom (mert ugyanúgy tetszenek a márkásak közül is ruhák), csak nem olyan, ami 10 méterről beleordítja a szembejövők arcába, hogy "EZ EGY HILFIGERRRR!".
Egyébként márkák közt nem teszek különbséget, szerintem nincs köztük ciki vagy nem ciki. Menőnek képzelni egy márkát, és feszíteni vele, az ciki. De ez "a Guess az cikiiii", ez ilyen tini hülyegyerekek parodisztikusan elkorcsosult hierarchiaépítési kísérlete, nem? Ne foglalkozz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!