Ez a szoknya még felvehető ilyenkor vastag testszínű nejlonharisnyával, vagy inkább majd csak tavasszal/nyáron?
2023. dec. 14. 05:48
1/10 anonim válasza:
Én inkább vastag fekete pamut harisnyával venném fel.
2/10 anonim válasza:
Ez a szoknya minden évszakban ízléstelen, de télen a legrosszabb.
3/10 anonim válasza:
Az ilyen szoknyák elég rondák, nem lehet úgy felvenni, hogy jól is nézzen ki. Válassz olyat, ami nem ilyen stílus és azt vedd fel harisnyával.
4/10 anonim válasza:
Ez a kétezres években is ciki volt.
5/10 anonim válasza:
Ez 2000ben volt divat.Ilyet én biztos nem vennék fel..eleve nem divatos túl rövid a fenekes is kinnlenne belőle
6/10 anonim válasza:
Felvehető, de a nylon harisnya magában is gáz. Másreszt ne haragudj, de a látottak alapján nem kéne eröltetni a szoknyát.
Nem tudom megfogalmazni, egyszerűen csak nem szép a lábad. Ráadásul ezt 30-as, hetero férfiként mondom.
7/10 anonim válasza:
Ez a rusnya szoknya már kísért gyakorin egy ideje.
8/10 anonim válasza:
Ennyi fétises miért nem hoz létre egy külön oldalt maguknak?
9/10 anonim válasza:
Ha valaki nem akar idős korára reumás lenni, akkor nem hord ilyet, de egyébként is ízléstelen!!!
10/10 anonim válasza:
Inkább tavasszal idén ezt már mellőzd! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!