Ezek a ruhák közül melyik tetszik nektek?
Bszki, a harmadikon majdnem kint a bimbója xd
Amúgy csak a második ha választani kell
Kizárólag a harmadik tetszik - de nem tudom, hogy direkt ilyen-e a ruha, vagy csak a nőnek van így mutiba kirakva a bimbi🤣
Ha direkt ilyen a ruha, akkor fixen nem hordanám, de a többi szerintem botrányosan rosszul néz ki.
1. csúnya, giccses
2. szép, elegáns, ezt hordanám is szívesen
3. k_rvás
4. csúnya, olyan, mint valami otthonka
1: nekem ez a minta örökre el lett rontva a 2000es évek piaci kacatjai miatt. Maga a szabás szép.
2: Nekem ez a kedvenc, de azok a dalek félgömbök a derék részen nem kellenek, teljesen elveszik a fókuszt az érdekes fonott gallér résztől
3: el van szabva, és ezért értékelhetetlen. Ha kivan a melle, és ez egy modell a kifutón, aki elvileg a divatház büszkesége, tökéletes a teste és még rá se sikerül jól szabni?! Hát kritikán aluli.
4:ez a pink gombolós darab nem rossz, de nekem a bevont gombok meg az anyag miatt a nagymamám szaténhuzatos repitakaróját juttatja az eszembe.
Egy más szín és anyag kombinációból ezerszer jobb lenne.
1. A minta nem tetszik, maga a szabás az igen. Sima feketében sokkal jobban nézne ki.
2. Ez jó, bár az az öv vagy mi nem kéne rá.
3. Itt nem vágom, hogy ez direkt el van cseszve vagy rossz a méret. Okés lenne, ha takarna a csaj másik mellét is, de így kb. olyan mintha magára tekert volna egy lepedőt de az se sikerült.
4. Uh, ez nem. Se a szín, se az anyag, se a szabás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!