Bulizó helyre milyen cipőt vegyek?
Jövőhéten lesz az after partynk és már megvan mit veszek fel (bőrnadrág egy hálós felsővel) de nem tudom hogy a bakancs vagy a tavaszi-vászon cipő mellett döntsek. Mivel nem járok egyébként ilyen helyekre, nem tudom mi az aktuális de a családom a bakancsra esküszik mert mégiscsak tél van de én meg inkább a másik opció felé hajlok, talán azért is mert sokat fogunk táncolni. Azt tudom magamtól is hogy azt vegyem fel amiben jobban érzem magam, de szerintetek melyik az ideálisabb? Előre is köszönöm a segítséget!
Ide feltöltöttem azt a vászon cipőt amire én gondoltam:
Ez nem vászoncipő.
Azt válaszd, amelyikben sokat tudsz állni.
Én a bakancsban mennék, az masszívabb, jobban tartja a lábat a hosszú este alatt is. Leírás alapján a cuccodhoz ugyanúgy illik.
Ez a cipő tragédia, ronda, ízléstelen és inkább mondanám férfi ciponek mint nőinek…ha már nő vagy tanulj meg magassarkuban vagy legalább platformos cipőben járni. Egy eseményre pedig nem megyünk sem ilyen cipoben sem pedig bakancsban ( kivétel ha rave partikra jársz )
Vegyél el olyan cipőt vagy akar egy csizmát ami csinos
Persze, de hat a ribik közül is vannak a fogatlanok az út szélén akik szakadt edző cipőben vannak, hiszen magassarkúban csak nagyobbat kéne hajolniuk.
Az igényes nőkről volt szó, meg a nőies nőkről.
Természetesen lapos, kényelmes sport cipőből is van csinos, nőies.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!