Váltópapucsot irodába, miért csak idősebbek használnak?
Figyelt kérdés
Nálunk ez a jellemző, de lehet máshol más a helyzet, hogy a fiatalok sem rohadnak egész nap zárt cipőben2023. dec. 4. 09:08
1/10 anonim válasza:
Az idősebbeket jobban érdekli a kényelem, a fiatalokat jobban érdekli, hogy hogyan néznek ki.
2/10 anonim válasza:
Mert a melóhely az nem az otthoni hálószoba.
3/10 anonim válasza:
Nekem van bent papucsom is, cipőm is. Nem váltok mindig cipőt, csak néha, és akkor jól jön, hogy van bent. Ha csizmában vagyok, akkor időnként az nagyon meleg bentre, akkor húzok cipőt. Nyáron, ha már kényelmetlen a magas sarkú, akkor áthúzom a benti papucsomat.
4/10 A kérdező kommentje:
3 nyáron kötelező a magassarkú, vagy azt szereted?
2023. dec. 5. 09:41
5/10 anonim válasza:
Nem kötelező, de én a magas sarkú szandálokat, cipőket szeretem. De nem 15 centis óriás sarkúakat kell elképzelni :D 7-8 centiseket szoktam. Az nekem sokkal kényelmesebb, mint a teljesen lapos.
6/10 anonim válasza:
5.
Ha olyan kényelmes lenne, nem kéne lecserélned.
7/10 anonim válasza:
6: Van, amit nem tanácsos magas sarkúban, vagy mert nem kényelmes, nem biztonságos, vagy mert nem arra való. Pl. pakolni. De egy létrára se mennék fel benne :D
8/10 anonim válasza:
7. Igazad van, pakolni meg létrázni sokkal biztonságosabb papucsban...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!