Gyapjú pulóver mosása?
Figyelt kérdés
Nem a "hagyományos" kérdést szeretném feltenni, hanem egy teljesen más jellegűt. Nagyon megtetszett egy pulóver egy turkálóban, amit egyszerűen nem tudtam ott hagyni, pedig 2 mérettel nagyobb, mint én és olcsó sem volt annyira, ahhoz képest, hogy használt. 100% merinói gyapjú, így gondoltam ha meg is veszem, nem baj ha nagy, vagy elhordom itthon, vagy megpróbálom kimosni és akkor összemegy kicsit. Nem mertem még kimosni, de valószínű az lesz a sorsa. Szerintetek ha félórás programon, 30 fokon kimosom nagyon össze mehet? Általában mennyire szoktak? És ha összemegy van még visszaút? Valahol olvastam egy praktikát még régebben, hogy langyos vízbe kell áztatni és újra kitágul a gyapjú, lehet ebben valami?2023. dec. 3. 16:38
1/1 anonim válasza:
Bocs, de ehhez minek a gyk? Egy google keresés az egész. Pl.: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!