Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hát ez akkor most hogy van-e?

Hát ez akkor most hogy van-e?

Figyelt kérdés
Egyszer csak azt mondom magamban, 'Ma beöltözöm, mint egy igazi dandy!' Felkapom a legjobb gatyámat, ami már annyit látott, mint a Hold a csillagokat. Aztán jön a kabát, ami olyan színes, hogy a kakas is megirigyelné. Mikor már úgy nézek ki, mint egy kirakati bábu, belibben az asszony, és csak néz, mint borjú az új kapura. 'Te hova készülsz így felöltözve, mint egy cirkuszi bohóc?' kérdezi. Én csak vigyorogtam, mondom neki, 'Asszony, ma én vagyok a falu Gábor Zsazsa, csak a gyémántok hiányoznak!' Aztán elindultam, de mindenki utánam nézett az utcán, mintha éppen egy űrlény sétálna a faluban. Az asszony csak nevetett, mondván, 'Ez aztán a divat, ahogy te csinálod!' És én csak mentem büszkén, mint aki éppen a világ legnagyobb divatbemutatóján lépked.

2023. nov. 30. 22:19
 1/4 anonim ***** válasza:
63%
Nem semmi lehet ez a falusi divat! Bizonyára utat mutattál
2023. dec. 1. 01:30
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm elismerő szavaid
2023. dec. 1. 02:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát ha még tudnád, hogy azért nézett mindenki, mert fordítva volt a gatyád. És ez még csak a jobbik hír, mert elöl barna is volt.
2023. dec. 1. 21:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Az nem ő volt, hanem a Korda Gyuri bácsi Rio de Janeiroban
2023. dec. 2. 01:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!