Lányok, nők! Fehér, színazonos, vagy mintás "zsebű" bugyikat hordtok?
Figyelt kérdés
Nem perverzióból született kérdés, ne ijedjetek meg. Inkább az érdekel, hogy számít-e, vagy mennyire lényeges szempont.
Szóval ugye van a bugyikban alul középen az a dupla anyag. Na és ti milyet hordtok inkább, vagy melyik a szimpatikusabb? Amiben fehér az a kis "zseb" / kocka, amiben azonos a bugyi színével, vagy mintás bugyi esetén amiben mintás?
Melyiket hordjátok vagy preferáljátok jobban?
2023. nov. 27. 17:06
1/7 anonim válasza:
Ez számomra soha nem volt szempont, eszembe nem jutott volna ez alapján eldönteni, hogy milyet veszek. Olyan amilyen, lényegtelen. Amúgy általában színazonosat varrnak bele. Nem rémlik, hogy mintásat láttam már, egyszínű megy abba is, ami a bugyi alapszínéhez passzol.
2/7 anonim válasza:
Mindig színazonosat hordok, de ez nem tudatos, egyszerűen nem láttam még másmilyet.
3/7 anonim válasza:
Alapból színazonos szokott lenni de amúgy nem zavar ha nem..
4/7 anonim válasza:
nagyon kevés mintás bugyim van :)
5/7 anonim válasza:
Életemben nem gondolkoztam még ezen. Nem is rémlik milyen van a meglévőekben.
6/7 anonim válasza:
Ez nálam nem fontos szempont. belül van, ugyse látszik.
7/7 Metionin válasza:
Sosem nézem azt a kis zsebet. A bugyi színe és anyaga számít csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!