Mennyire szeretitek a szoknyát?
Figyelt kérdés
És ha nem miért nem?
Én személy szerint utálom a farmert mert bevág és fekszengek benne, csak én vagyok így?
2023. nov. 20. 17:21
1/17 anonim válasza:
Utálom, olyan, mintha egy szál bugyiban lennék
3/17 anonim válasza:
Semennyire. El sem tudok képzelni kényemetlenebb és kevésbé praktikus öltözéket. 13 éve volt rajtam legutóbb szokyna, és beláthatatlan ideig nem is lesz újra.
4/17 A kérdező kommentje:
#3 de miért???
2023. nov. 20. 18:42
6/17 Metionin válasza:
Én szeretem, van amikor az kényelmesebb mint a nadrág és fordítva. Attól függ, épp mit csinálok aznap.
7/17 anonim válasza:
Nagyon szeretem a szoknyákat, ruhákat. Szinte már csak ilyeneket hordok, mert a nadrágokban nem érzem jól magam, nem előnyös számomra. Legalábbis így érzem. Szoknyában magabiztosabb tudok lenni.
8/17 anonim válasza:
Ne válaszoljatok, mert betámad egy perverz.
9/17 anonim válasza:
Utálom. Nem áll jól rajtam, nincs olyan felsőm se ami illene szoknyához.
Midi, maxi ruháim viszont vannak. Azokhoz mindig veszek fel valami tèrdig èrő vèkony leggingset. Máshogy nem èrzem biztonságosnak.
10/17 anonim válasza:
A szoknyákkal nincs bajom. A harisnyát viszont utálom, úgyhogy csak nyáron hordok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!