Lányok! Mennyire fogadnátok el egy srácot, ha melegítőben, leginkább márkás susogósban járna mindenhova?
Kérdező: nem a 8-as vagyok, de szerintem eléggé nem fogtad fel a válaszát.
Másrészt meg egyértelműen a melegítő nem olyan viselet, amit nyilvános helyen hordani szokás, maximum otthon nem zavaró annyira.
De a suhogós tipus ritka undorító, még ott sem hordanám semmi pénzért.
Szerencsére nincs is ilyen ruhadarabom, régebben kaptam néhányat, de rekordgyorsasággal a konténerben kötöttek ki.
"Nyilván ahová normálisan kell/illik felöltözni oda normális öltözködik."
Olyan valakivel, aki ennyire igénytelen, az szóba sem jöhet, mert a lakáson - esetleg sportolás közben rendben van, de minden más helyre illene normálisan felöltözni, a melegítő nem ez a kategória.
Muti kepet.
Ha edzett vagy es 25 alatti,biztos jol all.
N
Nem, nem kosztümben mozdulunk ki. A melegítő és a kosztüm között, normális köztes megoldásként ott van például a közismert és népszerű farmer.
Nem viselünk otthon feltétlenül csak farmert (mondjuk én gyakran vagyok otthon is farmerban), és de, otthon felkészült akár melegítőt is. OTTHON.
De a kérdésekben nem olyanról volt szó, aki otthon melegítőben van, vagy néha abban megy valahová, hanem olyanról, aki "LEGINKÁBB márkás susogósban járna MINDENHOVÁ".
Az én férjem néha melegítőben megy valahová, nem vagyok elragadtatva ettől. De mondjuk legalább nem susogós. Ha most ismerném meg, úgy, hogy NÉHA így jár, attól még kéne (mert amúgy sportos és szexi - hogy csak a külsőt említsem - , nem azért veszi fel, hogy ne nyomja a farmer a sörhasát). De ha jellemzően ebben járna, az még így is el tudna borzasztani.
És még te beszélsz szövegértésről. Na, oktasd már ki a #19-est is! Európai béreket, még le ne feküdjek veled...
Kisfiú, a világ nem veled kezdődött. A történelem sem. A divat, aminek szintén van történelme, sem veled kezdődött. Olvass már utána, térben időben kik hordtak MINDENHOVÁ susogós melegítőt és az mit jelentett. Makkos cipő jöhet? Fehér frottír zoknival, lila zakóval?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!