Bevállalható ez a fényes leggings utcára?
Figyelt kérdés
8:/cee5991667f7a CA12342023. nov. 17. 18:20
12/20 anonim válasza:
engem érdekelne hogy hol vetted?
13/20 A kérdező kommentje:
Használtruha üzletben vettem, de olyan, mintha új lenne.
2023. nov. 17. 19:32
14/20 anonim válasza:
12 vagyok nem megbántás képpen hát jol látom amit van rajtad legging latex anyagú ha nem tévedek én nem venném fel eszt mert sz*r anyagja van .
jo magam is szoktam leggings-eket hordani de latex félét nem hordanák.
15/20 anonim válasza:
Nem vállalható be utcára. De azt se tudom hová lenne jó. Kék Osztriga bár, talán.
16/20 anonim válasza:
Simán vedd fel 😃 Nekem is van hasonló, aztán tudod mit szóltak? Semmit😃
Deee ha kell egy hely, ahol biztosan elfogadható, gyere a hálószobámba 😉
27/F
18/20 ZsocaLatex&PVC válasza:
Szia,nézz ilyen modell képeket és lődd be hogy melyik gusztusos az alakodhoz képest és próbálj meg nem törődni a rosszindulat sajna nem fog meg szűnni,te ebben akarsz ki teljesedni!Én is ezzel küszködők mert igen fel venném utcára,de nem merem pedi jól nézek ki mert vekony vagyok és sportos!
19/20 anonim válasza:
17 akkor nőknek sem kéne hordani hadd ne mondjam hogy miért.....
20/20 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, én is szoktam sportos futógatyát, leggingset hordani utcára, de nekem ez már túl sok. Persze attól másnak bejöhet, Te hordod, ha jól érzed magadat benne, akkor simán!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!