Zöldes-kékes szemhez, hideg árnyalatú világosbarna hajhoz és fehér bőrhöz melyik színű napszemüveg áll a legjobban?
Elvileg nyár típus vagyok.
Nem tudom eldönteni, hogy a feketés-ezüstös jobb, vagy a barna. A barna, mert meleg árnyalat, életet adna az arcomhoz, vagy pont kiemelné, hogy sápadt színeim vannak?
Azért érdekes, mert az alapján IS lőhető be a színtípus.
És igen, a fejem tetején IS óhajtom hordani, mert a napszemüveg ma már nem csak használati eszköz, hanem kiegészítő.
Az téged mit zavar? Szívem szerint én is elborzadok a férfiak 90%-ának öltözködésétől, mégsem vonom kérdőre őket, mert az ő dolguk.
4.
Nap-szem-üveg. Mond ez valamit? Napos időben viseljük, a szemünkön. Katasztrófa ez az éjjel-nappal tartom vele a hajam, mert különben a szemembe lóg felhasználás.
#5 és kit érdekel egy random ember véleménye? Neked hol fáj ez?
Egyébként ha süt, a szemem elé húzom, ha nem, feltolom. Ennyire egyszerű.
Egyébként igen, marha jó formában megtartja a hajat, egy hajpánt sem képes rá ennyire, ráadásul azok bénán is néznek ki. Lol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!