Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Családi karácsony? Szokás...

Családi karácsony? Szokás kiöltözni?

Figyelt kérdés
Nálatok hogy van? Családi karácsonyozáshoz/ajándékozáshoz kiöltöztök?
2023. nov. 15. 09:03
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én mindig csinosan öltözöm, nem farmer, nem sportos. De azért nem is nagy estélyibe.
2023. nov. 15. 09:30
 2/10 anonim ***** válasza:
96%
Én megadom az ünnepnek a tiszteletet, ezért kiöltözöm. Az, hogy egyesek nem, az nem az én problémám.
2023. nov. 15. 09:48
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
A hétköznapinál egy fokkal elegánsabb nadrágot, pulóvert, és cipőt felveszek ilyenkor, de egyébként semmi extra.
2023. nov. 15. 10:36
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2023. nov. 15. 11:18
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Én igen, világos ing- fekete csk nyakkendővel.
2023. nov. 15. 11:32
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mi pizsiben toljuk.
2023. nov. 15. 11:48
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Picit. Nálam pl elegánsabb cipő, harisnya, szoknya, picit szebb pulcsi azt kész.
2023. nov. 15. 12:41
 8/10 anonim ***** válasza:
95%

Nem vagyunk “ünneplősben”, de nem is kinyúlt fakó lyukas cuccokban. Általában farmer + valami normálisabb felső.

Én (N) általában kötött egyberuhát veszek egy vastag harisnyával. Mindenki megdicsér hogy csinos vagyok, eközben olyan kényelmes mint bármilyen otthoni pulcsi leggingssel, win-win :D

2023. nov. 15. 16:26
 9/10 anonim ***** válasza:
72%
Nem. Úgyis elrontja az összhatást ilyen esetben hogy papucsban, mamuszban vagyunk. Mivel nyilván bent nem járkálunk utcai cipővel. Úgyhogy igazán csinos már nem lenne sehogy az összhatás. Meg baba is van, akivel a földön csúszok-mászok. Szoknya így kilőve. Marad a farmer.
2023. nov. 15. 20:33
 10/10 anonim ***** válasza:
Nálunk nem, de azért én egy picit szeretek egy hétköznapi, de mégis kicsit elegánsabb, csinosabb szettet felvenni. Tavaly mentünk a nagyszüleimhez, semmi extra nem volt rajtam, felvettem egy sötétkék skinny farmert, egy kissé magassarkú csizmát, egy fekete garbót, hozzá egy nyakláncot, picit több sminket tettem fel és úgy éreztem magam, mint aki bálba készül, amikor megláttam, hogy apukámék meg a nagyszüleim a legegyszerűbb hétköznapi ruhákban vannak.
2023. nov. 21. 11:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!