Mi a véleményetek a ruháról? Jól áll? Milyen vagyok benne? (L)
2023. nov. 14. 18:49
2/28 anonim válasza:
Zebracsíkos jobb lenne, legyen ízlésed.
3/28 anonim válasza:
Nekem tetszik, de sokan utálják az állatmintákat. Csinos, de nem fognak benne komolyan venni, már ha ez érdekel.
5/28 A kérdező kommentje:
4: Nem, miért?
2023. nov. 14. 19:40
6/28 anonim válasza:
Akkor szimplán csak nagy a beled és nem az alakodnak megfelelően öltözködsz. Nagyon ribis ez a ruha és azok a nagy piros körmök csak fokozzák az amúgy is gáz és ízléstelen összhatást.
7/28 anonim válasza:
Olyan a hasad mintha egy hete nem tudnál wczni.
Az egèsz összhatás - karmok, ruha, haj - nagyon c típusra hajaz.
10/28 anonim válasza:
Szerintem nem előnyös ez a minta. A ruha fazonja csinos - ne hallgass azokra, akik beszólnak az alakodra!!!! - de ez a minta a körmökkel túl sok. Kicsit közönséges hatást kelt, de egy ugyanilyen fazon feketében elegáns.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!