Fruugo oldal ruha rendelés? Csak engem vágtak át?
Sehol, de szó szerint sehol nem találtam olyan öltönymellényt, amit szerettem volna venni. Majd ezen a Fruugo oldalon megtaláltam és meg is rendeltem. A baj csak az ,hogy nem érkezett meg. A végső határidő november 2-ára szólt, azóta sincs itt. 9500 Ft körül fizettem és híre sincs a csomagomnak.
De a baj azm, ogy ezt az oldalt kb sehol sem lehet elérni. Ötletek?! Más is rendelt innen? De megfogadtam, soha többet.. kínai termékek vannak, de az Aliexpress 1000% gyorsabb és megbízhatóbb mint ez az oldal.
Vicc..
Kamu oldal.
Tavaly legot akartam innen rendelni. Aztán láttam, hogy a termékleírások helyett halandzsaszöveg van feltüntetve. Akkor bekapcsolt a fejemben a vészjelző, hogy ez egy kamu cég.
+ 17 ezer ft-ért árultak egy darab hajgumit, és hasonló cukiságok.
7. Meg, de nem jó senkire xD
-9000 Ft..
A legnagyobb baj, hogy átutaltam, illetve szempillantás alatt levették a pénzt a számlámról.
se pénz, se áru, se válsz, se semmi...a számlámat letiltottam, mert ezek mindenre képesek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!