Hol vásárolnak a fiatal nők?
Sziasztok!
20 és 25 év közötti nő vagyok, és kiváncsi vagyok, hogy a korombeli nők honnan vásárolnak? Ezidáig H&M-ből vásároltam, egyetem mellett még ez is kissé drága most még nekem leginkább akciókban szoktam beszerezni pár darabot, de ezt is nagyon unom már, bershka, tally weijl, stradivarius úgy érzem ezeket már kinőttem, nem szeretnék tiniként öltözködni, egy H&M- mel hasonló árfekvésű üzletet keresnék, fontos hogy nőies darabokat áruljon mindenképp, nem a stílusaim ezek az adidas meg Nike sportos ruhák. Mellékesen xs-s ruhákat hordok, fekete fehér bézs színekben, az elegáns ruhákat szeretem, Vinted és társait nem szeretném, inkább hordok fast fashion ruhákat mint márkás használtat, és nagyon silány minőségű ruhákat sem szeretnék mint például shein. Inkább magyar oldalt részesítenék előnyben, de meghallgatok mást is. Köszönöm ha tudsz segíteni!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!