Férfiak! Tetszik az ilyen leggins nektek vagy bénán néz ki ?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszik ez a leggins, és gondoltam rá, hogy megveszem , edzeni jó lesz benne.
(Alakom megvan hozzá, sportos vagyok. )
Viszont egyik ismerősöm szerint nem jó.
Nektek tetszik? Utcára való az ilyesmi?
2023. nov. 3. 18:38
13/24 anonim válasza:
Nagyon gáz, edzeni szerintem egyáltalán nem praktikus, hosszú felsővel is közönséges.
14/24 anonim válasza:
nőként remélem nem baj ha válaszolok, elég gáz. miért nem jó az olyan gatya amibe nincs ilyen kivágás vagy mi is lenne ez, egy egyszerű nadrág is jól tud állni, főleg ha van alakod
15/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Igazából nekem azért tetszett meg, mert egyedinek gondolom a kivágásokat rajta, de akkor ezek szerint annyira nem jó ez.
2023. nov. 3. 21:36
17/24 anonim válasza:
Nekem olyan, mintha harisnya lenne. Előbb tudom elképzelni egy fekete szoknyával, mint edzős ruhának
18/24 anonim válasza:
Tehát önbizalomhiányod van. Szeretnéd, hogy figyeljenek rád. Elárulom, nem lesz több önbizalom egy ilyen nadrágtól. Az belülről kell jöjjön. Például egy olyan baráti kapcsolattól, társaságtól, ahol meg tudod kérdezni, hogy mit gondolnak erről a naciról. Bár igazából én soha nem kérdezném meg, hogy ki mit gondol a külsőmmel, öltözködésemmel kapcsolatban, még a férjemtől sem. Nemhogy 2 millió netes idegentől.
19/24 anonim válasza:
Ez valami "harisnyapótlék" ...szerű izé..., nem?
Edzeni, főleg utcára végképp nem való. Szerintem.
20/24 anonim válasza:
És ezt gondolom nadrág alá vennéd fel, ugye?
Mert ez mindenre jó, csak sportolásra nem.
Ez a calzedónia amúgy is egy közönséges márka.
F.43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!