Tetszik ez a stílus nőkön?
Figyelt kérdés
Hosszú karigán + test vonalát követő, betűrt/nadrág kezdetéig érő póló + farmer + esetleg öv.
Kort és nemet is írjatok pls.
Köszi!
2023. nov. 2. 13:09
11/19 anonim válasza:
Nem igazán. Mármint a hosszú kardigán mint stíluselem nekem furcsa. Ha úgy van akkor jól jön, de azért ez nem egy szép nyaklánc vagy ilyesmi hogy minden szettbe erőltetten bele kelljen rakni. Nincs vele semmi baj, de nem is olyan menő hogy bejöjjön ha valakin folyton ott fityeg.
13/19 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2023. nov. 2. 21:53
15/19 anonim válasza:
Ha a nadrág fekete, és kardigán helyett blézer van, akkor igen. Így nekem nem elég csini.
16/19 anonim válasza:
Nem, túl basic, ezenkívül a linkelt szettek kifejezetten csúnyák.
26N
17/19 anonim válasza:
Attól függ, kinek. Ez olyan nagyis.
18/19 anonim válasza:
Teljesen jó lenne, ha nem ilyen csúnya, trampli nadrágokkal lenne.
19/19 anonim válasza:
44 éves vagyok, de ezek a szettek még nekem is borzasztóan unalmasak, fantáziátlanok, nemcsak a szabás, az anyagok ( kötött) és a naturális beige színek miatt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!