Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Milyen farmerek...

Lányok! Milyen farmerek jönnek be nektek a srácokon?

Figyelt kérdés
Pl. a szakadt, szűkszárú farmerek bejönnek?

2023. okt. 30. 06:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
88%

10-es, attól még hogy a csajok mostanában egyre többen hordanak bő szárút is, attól még pasiként úgyanúgy felszem én is a bő szárút.

Illetve a szűk, feszülős super skinnyt is ugyanúgy felveszem attól, hogy a csajok nagyobb része még mindig ebben jár.

Nálam a saját nadrágom bősége-szűksége nem a csajok divatjától függ. Én el tudok vonatkoztatni ettől. Úgyanígy nem zavar az sem, hogy a csajok is hordanak mindenfélét, kinek mi áll jól.

Nem olyan nagy probléma ez, mint aminek beállítod. Hordj te is olyat ami neked tetszik, mit foglalkozol vele hogy a csajokon milyen van. :)

2023. nov. 7. 18:23
 12/13 anonim ***** válasza:

11. 10-es vagyok.

Nagyon ésszerűen állsz a dolgokhoz, nem is igazán hozzád szólt a dilemmám, hanem azokhoz a fiúkhoz, lányokhoz, akik a szűk nadrágot nőinek titulálták.

Valójában az ő véleményükre lennék kíváncsi ebben az esetben.

De ők általában ilyenkor csendben lapítanak mint fekália a fűben..

2023. nov. 8. 10:53
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem a slim szabású, enyhén testhez álló. Ne legyen szakadt. És szeretem a világos színeket, pl világosszürke, világoskék.
2023. nov. 9. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!