Eredeti üzletben vásárolt Nike cipő lehet made in China?
Figyelt kérdés
Találkoztatok már ilyennel?2010. okt. 19. 12:11
11/13 anonim válasza:
Azért gyártat több helyen, mert több országban épített ki gyártóüzemet.
Azért mondjuk érdekel, hogy az Angliában vett zara cipőmben made in spain van, az itthoniakban viszont china (meg a többi távol keleti ország).
A minőség igaz, 10 éve anyám farmerjét hordtam, amit huszonévesen viselt. Kopott volt, mármint fazonban is, meg persze látszott a használat, de nem volt semmi baja. Csak a színe lehetett világosabb mint eredetileg. Én is még van 2 évig mindig hordtam, le sem akartam venni :)
Levi's volt azt hiszem.
A mai drága, márkás farmerek alig 1-2 szezont bírnak ki.
12/13 A kérdező kommentje:
Értem, nem is a gyártás helye zavarna hanem hogy nem hamisitvány e de akkor ezek szerint nem. Köszi a válaszokat!
2010. okt. 19. 17:37
13/13 anonim válasza:
Igen érdekes, gondolom a jó az nektek filozófia. Míg amerikában horgászáshoz ugyanabból a márkából a made in japan cuccok kaphatók, ide Magyarországra jó a maláj is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!