A cipőt hogyan kell mérni?
Figyelt kérdés
Neten kinéztem egy cipöt, van mérettáblazat. Lemértem a lábam, de a nagylábujjam melleti lábujjam kicsit hosszabb, ti melyikhez szoktátok mérni? Mert azt írha, hogy a sarok és nagylábujj között mérjem, de nem az a leghosszabb ujjam.2023. okt. 25. 15:11
1/4 anonim válasza:
3 nagysagban rendeltem egy cipőt mire jó lett. 2őt visszavittem. Úgyh, az is olyan mérettáblazat hogy nesze semmi fogd meg jól. Annyit tudok, hogy a Michael Kors es a Tommy Hilfigerből 1 szammal kissebb kell.
2/4 A kérdező kommentje:
Ez egy Adidas cipő lenne, de lehet inkább megnézem személyesen, csak neten 5ezerrel olcsóbb lett volna.
2023. okt. 25. 18:04
3/4 anonim válasza:
Próbáld fel az üzletben, és amelyik méret jó, azt rendeld meg netről.
4/4 anonim válasza:
A leghosszab ujjadtol.
Nezd meg eloben es ha jo a merrt, rendeld meg ugynaazt online ha ugy olcsobb
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!