Korai még a garbós felső?
Figyelt kérdés
2023. okt. 17. 09:52
1/11 A kérdező kommentje:
Pulóver.
2023. okt. 17. 09:52
2/11 anonim válasza:
Miért lenne korai? Ha akarod akkor júliusban is viselheted.
3/11 anonim válasza:
Ma reggel 0 °C-t mutatott a hőmérő.
4/11 anonim válasza:
Mihez korai?
Szinte téli idő van. 5-7 fok volt nálunk reggel, délelőtt.
Egyébként meg, ahogy te érzed. Lehet, hogy másnak ez még kellemes idő. Én mondjuk már télikabátot húztam. Igaz nem a legmelegebbet, de téli.
5/11 A kérdező kommentje:
Én pár napja már garbózom, mert fázós a nyakam, de még nem láttam senkit sem garbóban.:D
2023. okt. 17. 11:59
6/11 anonim válasza:
Rajtam most is az van. Reggel nálunk 3 fok volt. Reggel az egyetemre tartva a biciklin a menetszélben egyáltalán nem volt melegem benne. Pedig azon felül még egy dzseki + kesztyű is volt rajtam. De máttam olyat, akin már most télkabát volt.
8/11 anonim válasza:
Ha fázik a nyakad, felhúzod. Azt hinném, ez elég egyszerű képlet, de ha divatozni akarsz, akkor fázzál.
9/11 anonim válasza:
Imádom a garbókat, egy hete már hordom, főleg, hogy a munkahelyen még nem kapcsolták be a fűtést.
10/11 anonim válasza:
Egy hete?! Nálunk akkor még ilyen 26 fokok voltak. Akkor még nem hordtam. De most a hűvösebb időben szintén. Nálunk sincs fűtés még. Az irodában 19 fok van. Egész nap egy helyben ücsörögve nekem sincs melegem, jó hogy valami a nyakamat is melegíti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!