Jövő hétre már prémes kabát, felvennétek?
Mindig az idojarashoz oltozkodunk kerdezo, nem masok velemenye alapjan.
Ha te fazol, de en azt mondom, hogy a naptar szerint meg nincs tel es gaz lenne a vastagabb kabat, akkor inkabb nem veszed fel? Ne mar.
En mar ma is vastag kabatban mentem setalni a gyerekkel, 12 fok van, fuj a szel, en fazom.
Szerintem inkább öltözz rétegesebben, mert persze hajnalban hidegebb van, de napközben még melegebb.
Elég meleg tud lenni pár vékonyabb réteg ruha is.
Például egy póló/trikó, rá egy pamut hosszúujjú, arra egy vastagabb pulcsi és egy őszi kabát bőven elég lehet a hajnali hidegekben. Aztán amikor meleged van, csak leveszel annyi réteget, amennyi után már jól érzed magad.
De ez csak az én véleményem.
Ha te ebben akarsz reggel menni, és napközben tudod hová tenni, majd suli után hazafelé gondolom már kézben vinnéd, vagy lecipzározva hordanád, mert délután valószínűleg jobb idő lesz, mint reggel - akkor vedd fel nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!