11/18 anonim válasza:
Előre megyünk nem hátra 😡.
Vannak családsegítő és egyházi karitász szervezetek, keresd fel őket, önkormányzat szociális osztalyán is lehet.
12/18 anonim válasza:
Sok facebook csoport van ingyen ruhafelajánlásokkal. Sima ingyenesek zero waste csoportok helyi csoportok. Akár meg is lehet kérdezni.
Ha meg csak 500-1000 forinrod van egy egy ruhadarabra akkor látogass es gardróbvásárra, turkálóba.
13/18 A kérdező kommentje:
Úgy értettem, hogy van 2-3 farmerem, 4-5 db pulóverem, illetve pólók stb. De nem tudom megtenni, hogy vegyek magamnak ruhát, mert marad 70 ezrem
2023. okt. 15. 13:59
14/18 anonim válasza:
Én ajánlottam a vintedet. Ott azért nagyon jó áron lehet jókat és akár kiváló, újszerű állapotúakat sőt, még újat is venni!
15/18 anonim válasza:
Én megtehetem magamnak de pont 3 farmerem van, 3 db pulcsim meg pólók
17/18 anonim válasza:
Én vehetnék magamnak bármit mégis 2 nadrágom 2 pólóm egy pulóverem van. Meg egy szakadt papucs. Jó az amíg bírja. Lehet karácsonyra beruházok egy új papucsra a kínaiba max 2500-at adok érte. Öt évig jó lesz. A mostani is annyi idős.
18/18 anonim válasza:
Mégis milyen választ vársz erre? Fogadjunk, hogy vadonatúj márkás ruhákra gondoltál... Hát spórolj a kaján pl.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!