Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol tudok venni szövet,...

Hol tudok venni szövet, gyapjú kabátot?

Figyelt kérdés

19 fiú vagyok. Szeretnék egy szövet kabátot, olyat amit télen is tudok hordani. 40-50 ezer környékére gondoltam.

Az a bajom, hogy neten nem nagyon találok. Vagyis találok, csak 100% poliészter anyagút, külföldi oldalakon, ismeretlen márkákat.

A másik problémám az, hogy minimum 3XL-es méretet hordok, mivel 2m vagyok és az ujja nagyon sok ruhának rövid.

Tudom-tudom ott a google, de hátha van valaki aki ebben tapasztaltabb és tudna nekem ajánlani egy jófajta kabátot. Nem akarok évente újat venni, ezért valami normálisabbat szeretnék.

Előre is köszönöm!

2023. okt. 8. 18:46
 1/10 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

Ilyesmi fazon tetszik. Az első az 100% poliészter, ez ne tudom mennyire baj...(az én fogalmamban műanyag)

A második az 55% gyapjú, 45% poliészter, csak nincs a méretemben...

2023. okt. 8. 18:50
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Turizz, én gyakran járok szerencsével, és nagyon sok szuperjó minőségű darab nagyobb méretekben szokott lenni.
2023. okt. 8. 23:44
 3/10 anonim ***** válasza:
48%

Nekem hirtelen a Lachmann jutott eszembe, ha még nem nézted ott.

A magasabb gyapjú tartalmút javaslom.

2023. okt. 9. 00:03
 4/10 Metionin ***** válasza:
37%
Olyan helyre menj, ahol öltönyt is árulnak. Én nő vagyok de ilyen helyen vettem gyapjú szövetkabátot és rám is igazították, mert vékony vagyok.
2023. okt. 9. 13:53
 5/10 Noren1989 ***** válasza:

Metionin, 40-50ből az nem fog kijönni.

A konfekciót én is végigbogaràsztam Kérdezőnk kedvéért, 70alatt semmit nem talàltam ezen feltételekhez.

2023. okt. 11. 07:06
 6/10 Metionin ***** válasza:
5.Jogos, az enyém anno 43 ezer volt és már vagy 10 éves. Most biztos sokkal drágább. De amiket én látok ebben az árkategóriában, az nem gyapjú.
2023. okt. 11. 13:16
 7/10 A kérdező kommentje:

Találtam 3 kabátot, az egyiknek 2 55% gyapjú tartalommal és egy 51% gyapjú tartalommal.

Ti melyiket választanátok? Tudom, hülyeség ezt itt kérdezni, mert mindenkinek más az ízlése, de abszolút nem tudok dönteni.

Illetve ezek mennyire melegek télen?

[link]

[link]

[link]

2023. okt. 16. 17:19
 8/10 Noren1989 ***** válasza:

Ezek speciel semennyire.

Kb olyan minusz 5fokig jók, alàöltözéssel.

2023. okt. 16. 19:27
 9/10 Metionin ***** válasza:
100%
Az első nagyon jól néz ki de valóban fázni fogsz benne egy normális télen. Kérdés, hogy mennyit kell kint lenned benne, kell-e ácsorogni valahol, mert akinek kb. a kocsiból ki-be az utazás meg a kintlét, annak simán jó télre is.
2023. okt. 16. 20:50
 10/10 A kérdező kommentje:

Most nagyon elbizonytalanítottatok.

Eddig is bizonytalan voltam, mostmár végképp nem tudom mi legyen!😅

Van, hogy 30-40 percet állok a buszmegállóban.

Általában veszek kabát alá vastagabb pulóvert.

Most ilyen kabátom van, de ezt útálom:

[link]

Illetve ez sem túl meleg.

2023. okt. 16. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!