Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen márkás ruhákat vásároln...

Milyen márkás ruhákat vásárolnak a 30-35 év körüli férfiak?

Figyelt kérdés
Biztos van olyan márka amit csak tinédzserek vesznek, idősebbek már nem. Meg olyan is ami jelenleg nem felkapott márka.
2023. okt. 8. 18:14
 1/9 anonim ***** válasza:
86%

Én már 35+os vagyok. De ugyanúgy öltözködöm, mint 10 évvel ezelőtt. Nem vagyok az a tipikus középkorú öltönyös apuci figura.

Most is C&A, H&M és hasonló üzletekben veszem a ruháimat. Cipőből simán még mindig Converse-t hordok. Épp most vettem egy Vans-t.

2023. okt. 8. 18:35
 2/9 Noren1989 ***** válasza:
77%

Ugyanúgy vagyok, mint #1, bàr én az inges-öltönyös vonalat képviselem.

Nem az apucisat 😅

Cipőből sincsen màrkàsra igényem, szóval izipízi.

2023. okt. 8. 19:12
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Sok pasin látom a BOSS ruhákat, sportosban meg az UNDER ARMOR termékeit. Napszemüvegből Ray Ban, cipőből nem tudom.
2023. okt. 8. 19:34
 4/9 anonim ***** válasza:
82%
18 évesen is úgy öltözködtem mint most, 20 évvel késöbb. És 20 év múlva is ugyan így fogok. Nem hordok márkákat, stílusom van.
2023. okt. 8. 20:42
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, azért azt jó lenne szűkíteni (mert így szinte megválaszolhatatlan a kérdés), hogy fast fashion vagy minőségibb márkákra gondolsz.

Illetve, hogy milyen helyzetben, sportos, hétköznapi vagy olyan helyzetekre vonatkozik a kérdés amikor elegánsabban kell.

Egyébként a C&A például fast fashion de sok ruhája középkorú férfiakon is elmegy, de akár 20 éveseken is.

A H&M inkább a fiatalabb korosztályt célozza be, de abból is sok esetben a tizenévest. Sok ruhájuk utána már nagyon komolytalan, gagyi és most nem az anyagminőségre értem.

Reservedben sok elegánsabb is van, amit egyetemista korú, de akár negyvenéves is lazán hordhat és hord is.

A nagy világmárkák mint például a Hugo Boss pedig gyárt sportosabbat, fehérneműt, pólót, inget, nadrágot, öltönyt. Inget is többféle élethelyzetre valót, stb...

2023. okt. 9. 13:24
 6/9 A kérdező kommentje:

En 18 evesen szerettem a New Yorkeres ruhakat de ma mar nem hozzam illo mert 30 felett vagyok.

Szoval nem mindig allja meg az a helyet hogy jo az 30 evesen ami 18 evesen is jo volt.

2023. okt. 9. 23:21
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

#1-es vagyok. Én szoktam a NY-ben is vásárolni. Igaz, hogy a kínálat 90%-a fiatalabbakra van szabva. De épp legutóbb szezon végi leárazásba vettem olcsón egy tök jó gatyát. Így már közelebb a 40-hez is jól áll, szeretem hordani napi futkosáshoz, nem érzem gáznak. Egyébként egy szaggatott farmerról van szó, de azért visszafogottabb, szolidabb típus. Azért mert öreg vagyok, nem érzem úgy, hogy feltétlenül nagyon konzervatívan kellene öltözködnöm, pl szigorúan öltönygatyákat hordhatnék... Nem vagyok dagadt, nem vagyok ráncos, felfogásban sem vagyok begyöpösödött. Sokk nálam jóval fiatalabb barátom, ismerősöm van, akik mindig megdöbbennek, mikor megtudják a koromat.

Szóval ez alkattól, személyiségtől is függ. 35 éves és 35 éves között is lehetnek óriási különbségek és egyik sem feltétlenül gáz ha az ember teljes stílusához passzol.

2023. okt. 10. 07:32
 8/9 anonim ***** válasza:
*Sok
2023. okt. 10. 07:33
 9/9 anonim ***** válasza:

Egyén függő, inkább azt mondom, hogy én hova járok 36/37 évesen. Legalábbis hol próbálkozom.

C&A - Számomra érettebb stílust képvisel

H&M - Az érettebb és a lazább között

New Yorker - Régen jártam oda, mára nekem is eléggé középiskolás feelinget nyújt. De az oldalzsebes nadrágjaik nagyon jók, azt még mindig ott. Melóba leginkább.

Igazából ennyi, a többi üzlet egyszerűen nem fog meg, bemegyek és kijövök. Van egy Naketano kabátom amit 100 éve vettem a Peek & Cloppenburgban, van egy Oakley szemüvegem.

Cipők terén megint más, nincs bevált üzlet. Elegánsabb stílust tekintve leginkább Bugatti cipőim vannak, edzéshez egy akármilyen szövet Nike.

Van egy öltönyöm, azt öltönyházban vettem, de amúgy nincsenek túl nagy igényeim.

Nem vagyok egy "márkafetisiszta", hogy nekem kell a Hugo Boss, CK, Tommy, stb. Nem érzem, hogy bármihez is hozzáadna, az utcán lévő emberek véleménye nem érdekel, mert kb 2 másodpercig látnak és elfelejtenek, a körök, vagy ismerettségek amikbe járok, oda meg bőven elég az, ami most van. Inkább úgy fogalmaznék még, hogy igényesen szeretek öltözködni, de nem minden pénzt ruhára költeni. Talán még az anyag, amire háklis vagyok, ahol meglátom a poli kezdetű szót, ott azt már teszem is le, ha nagyobb arányban van jelen.

2023. okt. 11. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!