Szerintetek megérte megvenni 35 ezer forintért egy GAS Jeans pulóvert?
Figyelt kérdés
Az olcsóbb boltokban sehol nem találtam méretben rám valót, ott viszont az első pont jó volt és jól is néz ki. Az ára elég durva, viszont nem is akartam már ott hagyni, ha már nagy nehezen találtam egyet ami jó rám. Az árán mindenki hüledezik, de én úgy vagyok vele, hogy még mindig több értelme van erre költeni, mint pl. cigire költeni havonta 60 ezret. Szerintetek?2023. okt. 8. 07:16
1/4 anonim válasza:
Figyelj... Én hónapokig dilemmáztam egy karórán hogy melyiket meg aztán hogy vegyem-e. Egy éve az volt 60 ezer Ft.
Nem vagyok tehetős, de szegény se. Viszont egy ilyen GAS pulóver engem nem tenne boldogabbá. De ha neked ez megéri, akkor tégy így.
2/4 anonim válasza:
Ha ettől boldog lettél, akkor megérte:)
Ha már megdolgozunk a pénzért, akkor igenis kell néha költeni olyanra, ami boldoggá tesz, nem csak gyűjtögetni.
Én pl 60 000 ftom-os webkamerát vettem, mások szerint hülyeség, én boldog lettem tőle. Tesóm ruhát vesz 50 000-ért, ő erre áldoz sokat, én nem vennék ennyiért. De ő sem webkamerát:D
Szóval ha nem az van, hogy ezután két hétig nem tudsz enni, akkor ne legyen bűntudatod, mert kedveztél magadnak. Gondolom nem is csinálsz belőle rendszert, szóval...:)
3/4 Noren1989 válasza:
Nekem speciel nem érné meg, mivel nem hordok pulcsit, márkás darabokat meg különösen nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!