Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Azoknál, akik öt, hat hónapig...

Azoknál, akik öt, hat hónapig szandálban, papucsban mezítláb jártak, nem okoz gondokat mikor eljön a zárt cipős időszak? Szorít, feltör, véraláfutás a körmön?

Figyelt kérdés

2023. okt. 7. 22:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Jó felvetés, én egyelőre még szandálban járok, lényegében pont azért, mert kényelmesebb viselet nekem. Bár nem hiszem, hogy pl. véraláfutásom lenne cipőben.

Múltkor mikor este buliból jöttünk el, aranyos volt egy ázsiai lány meg is jegyezte, hogy hát nekem biztos nem papírból vannak a talpaim, hogy így zokni nélkül járok 10 fokban.

- Mondom, hát nem. :D

- Erre ő, hogy de biztos kényelmes így a puha szandál felület, ha amúgy nem fázik a lábam.

2023. okt. 11. 04:38
 12/15 anonim válasza:
Nekem elég furcsa, izzadós a lábam szóval melege van mindig a cipőbe, de muszáj hozzászokni!
2023. okt. 12. 11:53
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem olyan mintha satuban lenne a lábam
2023. okt. 12. 12:16
 14/15 anonim ***** válasza:
88%

Elég körültekintően választok zárt cipellőt.

Nem töri szoritja akármi.

2023. okt. 28. 19:52
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Rajtam konkrét sose szokott zokni lenni május és szeptember között, mert egyszerűen ki nem álhatom. Ebben az időszakban 23-30 fokig ilyen mezítlábas félcipőben járok kint, 30 fok felett pedig nyitott saruban/szandálban. Otthon mezítláb vagyok papucs nélkül, még a kertben is. Ha nyáron sportoláshoz rendes zárt cipő kellene, azt is mezítláb veszem fel és nem szokta kikezdeni a lábam. Konkrétan a lábam kibír mindent, semmi nem szokta feltörni, én nem bírom ki, hogy ősszel már kénytelen vagyok zoknit is felvenni sajnos.

25/L

2023. nov. 2. 07:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!