Miért hord nagyon sok fiú melegítőket?
Figyelt kérdés
Nagyon sok fiún (kb14-15 évesek)
Melegítő nadrágot kapucnis pulóvert, általában Nike, ez valami divat,l de miért hordják mindenhová?
2023. okt. 6. 16:06
1/20 anonim válasza:
Mert sokkal kényelmesebb mint a farmer és sportos is
3/20 anonim válasza:
Mert kényelmes. Nekem pl ilyen farmerom van. Úgy néz ki mint egy farmer, de puha és rugalmas.
4/20 anonim válasza:
Amúgy ez is egy stílus. Sokaknak nem tetszik, de ez van. Nem kell, hogy mindenkinek minden tetsszen :D
5/20 anonim válasza:
Sajnos nem csak fiúk, férfiak is...
6/20 anonim válasza:
Nem értem miért baj
Nyilván nem az irodába hordjuk meg nem esküvőre de bevásárlásra rokonokhoz egyéb helyekre miért ne lehetne
Miért kéne mindenhova farmert felvenni
7/20 anonim válasza:
Nem mindenki szerint baj, de van, aki ráfeszül a kérdésre :D Amúgy laza viselet, nyilván nem passzol mindenhová, étterembe nem annyira.
8/20 anonim válasza:
Mert idehaza nincs öltözködési kultúra sajnos. Nézd csak meg, ezen az oldalon is hányan megkérdezik, hogy mit vegyen fel esküvőre, 1. melóhelyre, állásinterjúra, temetésre, színházba,... Na, az állásinterjúkról tudnék mesélni, voltam HR-en felvételiztető...diplomás állásra, beállítanak olyan cuccokban, hogy az eszem megáll. 1X volt egy srác, aki jelentkezett egy IT pozícióba, én meg elküldtem a karbantartók főnökéhez, mert azt hittem a ruházata alapján, hogy ő lesz az új udvaros-mindenes. De tényleg, el sem hinnéd hány férfinek nincs öltönye, sem azt, hány diplomás nem tud nyakkendőt kötni. :(
9/20 anonim válasza:
Amiért sok lány meg szeret biciklis naciban lenni. Mert kényelmes. És pont. Jó, igaz, több ilyen h.lye sznob írta itt, hogy az nem utcára való, sőt nem is viselet. No de kit érdekel az ő kőkorban ragadt véleményük...
10/20 anonim válasza:
8. Vagyok. Na pont az ilyenekről írt mint a 9. Aztán csodálkoznak, ha nem kapják meg a melót, kinézik őket egy helyről, vagy nem áll le velük normális nő/férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!