Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 11 éves lánynak milyen esküvőr...

11 éves lánynak milyen esküvőre milyen (lila) ruhát ajánlanátok?

Figyelt kérdés
A szüleim elváltak és apa újra összeházasodik egy nagyon kedves nővel. Van nem egy hónapom, hogy ruhát válasszak, de még elképzelésem sincs. Apa jegyesének annyi volt a kérése, hogy lila legyen. Van valami tippetek? Ha ez számít amúgy, nem templomi esküvő lesz.
2010. okt. 18. 13:37
 1/8 anonim ***** válasza:
2010. okt. 18. 15:01
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez nagyon gyönyörű. :)
2010. okt. 18. 15:04
 3/8 anonim ***** válasza:
esetleg : [link]
2010. okt. 18. 16:14
 4/8 anonim ***** válasza:
2010. okt. 18. 16:19
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm Nektek is. Igazából az első tetszik a legjobban, de a többi is mind nagyon szép. :) Szentendre vagy Gyömrő körénykén tud esetleg valaki egy olyan boltot, ahol lehet esküvői ruhát venni gyerek méretben? (Bár leeht hogy nem egészen az, 158 centi vagyok és van néhány felnőtt ruhám is.)
2010. okt. 18. 17:03
 6/8 anonim ***** válasza:
bocs az offért de én is 158cm vok és 20 éves :D ezt muszáj volt leírnom. szal igazából nem kell gyerekruhákat nézegetned mert simán elmegy a méreted felnőtt s-esnek vagy xs-esnek.
2010. okt. 18. 17:17
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm de írtam pont az előző válaszolnban hogy vannak felnőtt méretű ruháim is. :D Ami a vicces, hogy az egyik felnőtt S-es póló pont jó, a másik meg bazinagy szóval nem egyforma a méretezés EGY boltban.
2010. okt. 18. 19:41
 8/8 A kérdező kommentje:
Na megvan a ruha, szombaton apa jegyesével elmentünk az Ázsiacenterbe. Ilyen nyakbaakasztós, a mellkasomnál végig flitteres, a térdem alá egy kicsivel, és középen olyan, mintha össze lenen varrva, mert fentről lefelé átlósan ilyen kis vonalak vannak (remélem értitek hogy mire gondolok), de sajnos a hátamnál mély a kivágása, és a menyasszony szerint azért kéne nekem melltartó (már 2 éve nő a mellem).
2010. nov. 1. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!