Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Gáz ez a farmer, vagy elmegy?

Gáz ez a farmer, vagy elmegy?

Figyelt kérdés

Van az a mom jeans farmer, ami rövidebb fazonú, ami bokáig ér. Szaggatott, és picit bővebb fazonú. Csakhogy mikor felvettem, úgy néz ki rajtam, mintha kinőttem volna az alját. Amikor lehajolok akkor jóval boka fölé csúszik. Ti felmernétek venni ha tetszene nektek a fazon és a stílus, vagy inkább nem? Félek hogy kikerülök benne a “látom ku@ára nem sikerült felöltözni csoportba” 😄

Egyébként egyáltalán nem érdekelne, sőt, de drága pénzen vettem, csere meg nincs :/

2023. okt. 5. 10:04
 1/6 Metionin ***** válasza:
95%
Ha tetszene, felvenném. Akinek nem tetszik, majd néz mást.
2023. okt. 5. 10:33
 2/6 anonim ***** válasza:
50%
Gáz igen.
2023. okt. 5. 19:04
 3/6 anonim ***** válasza:
90%
Leírás alapján nem gáz szerintem, de te látod. Abban a csoportban amúgy csomószor tök menő emberek vannak.
2023. okt. 5. 19:50
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Inkább melegnek néznek majd benne, de te érzed..
2023. okt. 5. 21:21
 5/6 anonim ***** válasza:
88%
Én imádom ha egy nőn farmer van. Nálam tutira jó vagy. Sztem dögös lehetsz.😁
2023. okt. 6. 17:58
 6/6 anonim ***** válasza:

5.

De nem mindegy milyen. Miért kell zsáknadrágokban korzózni? Semmi nem látszik a nő feléből.

2023. okt. 6. 19:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!