Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Orsay méretezés tapasztalatok?

Orsay méretezés tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Webshopból szeretnék rendelni,de nem bízom a mérettanácsadóban. A bonprixről rendszeresen rendelek, ott sem ér semmit a mérettáblázat. A bonprixhez képest milyen méretezés az Orsay? Vagy,ha nem is ahhoz képest,hanem úgy általában, mekkora méret lehet onnan jó? 162 cm vagyok,65 kg, bonprixről jó a 36/38,de néha a 32/34 is. Méreteim 98-82-100. A táblázat alapján XL kellene,amit kérlek, a bonpeix is azt írná,de sosem kellett akkora.

2023. okt. 4. 21:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Az orsayé jó. Méretaranyos.
2023. okt. 4. 21:24
 2/3 anonim ***** válasza:
Azt esetleg nem tudod, hogy mondjuk egy H&M-ben vagy más fast fashion boltoknál milyen a méreted? Orsay-nél is kb akkora lesz a jó. Bonprix-ről soha nem rendeltem, de fura, hogy onnan ilyen kicsit méretek kellenek. Én hordok ekkorát úgy, hogy 168 cm vagyok és 52-54 kg. De a táblázat alapján becsült XL meg túl nagynak tűnik, valahol a kettő között lesz a jó méret.
2023. okt. 4. 21:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Orsay cuccok szerintem az átlagnál picit nagyobbak az átlagnál mert ők nagyjából jól eltalálják a méreteket. Azért a 32-34 és a 36-38 között is elég nagy méretkülönbség van.
2023. okt. 4. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!