Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen pulcsit vegyek a...

Milyen pulcsit vegyek a barátomnak?

Figyelt kérdés
Tehát akarok neki valamilyen pulcsit venni és már nézegettem a H&M oldalán ilyen basic fekete vagy sötétbarna pulcsid de nem tudom. Én vennék neki nike-t is de egy pulcsi ott 30k-nál kezdődik és hát arra nincs most nagyon pénzem. (Tinédzserek vagyunk) Szóval szerintetek milyet kéne vennem? Ami árban is jól néz ki még kinezetben is?
2023. szept. 30. 09:59
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem úgyis az lesz a lényeg, hogy tőled van. Nem az anyagi részét fogja nézni. Szóval simán jó az egyszerűbb, olcsóbb is.
2023. szept. 30. 13:17
 2/2 anonim válasza:
Ha tinédzserek vagytok, akkor még esetleg ott van a Cropp, House, Bershka és főleg Pull&Bear, én is szeretem innen a pulóvereket "férfi" részlegről, lány létemre. Teljesen rendben van a basic egyszínű pulóver, lényeg, hogy tőled kapta.
2023. okt. 1. 09:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!