1/14 anonim válasza:
Markasat akarsz? En sose adok tobbet 15nel (lehet szandal, bokacsizma vagy sportcipo). a csizmak nyilvan dragabbak de en azt nem hordok.
3/14 anonim válasza:
A legdrágább csizmám 150-volt. Kígyóbőr.
A sportra/melóra való bakancsokra max.50-et adok.
Sima, hétköznapira max.20-at.
Öltönyhöz valóra max.50.
De ezekre is évi 1-2 alkalommal, nem havi 6X.
4/14 anonim válasza:
25-35 ezer a téli lábbelikre, és 20 ezer az tavaszi-nyári cipő.
Bakancsból vagy csizmából csak igazi bőrből készültet veszek, ezért arra többet is kiadok mert nem veszek évente. Szandit vagy másmilyen cipőt férfiként nem hordok :D
5/14 anonim válasza:
Csinos nőnek drágább magassarkut, bakancsot vásarolnék! (pasi vagyok)
6/14 anonim válasza:
30 körül. Bélelt téli bakancsért talán 40, ha annyiért találok jót.
8/14 anonim válasza:
Egy cipőnek mi értelme? Én mindig egy párat veszek.
9/14 anonim válasza:
Van egy 80-ezres túrabakancsom, kicsit sóhajtoztam fizetésnél, de megérte az árát.
Sima hétköznapi cipőnél 20-25e a határ.
10/14 anonim válasza:
Sokat, kevés cipőm van, de azokat évekig hordom. A túrabakancsom és túracipőm (melegebb helyekre meg ahol nem kell bokatartás) 70e körül voltak, de megérték az árukat. A sportcipőm 55e volt, de az olyan minőségű, hogy napi használat mellett is bírta 5 évig. Vettem belőle még egyet pár év után, amikor már egy kicsit elkezdett kopni, de még mindig megvan a régi is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!